Optimalizácia výrobnej stratégie v podmienkach konverzie firmy - Fendeková, Eleonora, 1952-
Ekonomické aspekty konverzie slovenských zbrojárskych firiem, hlavné problémy a možnosti ich riešenia. Optimalizácia výrobnej stratégie konverznej firmy na príklade štátneho podniku ZVS Dubnica nad Váhom. Konštrukcia optimalizačného modelu. Komparatívna analýza parciálnych optimálnych riešení na báze "pay-off", tabuľky. Optimalizácia výrobnej stratégie metódou cieľového programovania.