Podmienky podnikania na Slovensku
Memorandá SOPK, ktoré upozorňujú na základné problémy podnikania. Kroky, ktoré sú nutné v oblasti finančnej politiky pre zlepšenie podmienok podnikania. Nekonformné nástroje riadenia. Závislosť NBS na vláde SR. Stanovenie rozsahu a orientácie zahraničných a tuzemských neúverových zdrojov.