Strategie zachování firmy. 3 Sanace výrobního programu firmy - Vlček, Radim
Súčasná hrozba ekonomických kolapsov zadlžených podnikov s následným bankrotom. Ochrana pred bankrotom - vhodná stratégia sanácie výrobného programu. Metodika tejto stratégie, odporúčania.