Veľké starosti malých podnikateľov Pribudne nový druh do kategórie ohrozených? - Luptáková, O.
Argumenty a dôvody pre rozvoj drobných podnikov. Medzinárodné súvislosti, ktoré negatívne ovplyvnili podnikanie u nás. Domáce príčiny nedostatočného rozvoja podnikania. Neexistovanie hospodárskej politiky - jej prejavy v otázke transformácie vlastníctva.