Východiská podnikovej politiky riadenia rizika - Čunderlík, Dušan
Stručná charakteristika rizika. Druhy rizík: technické riziko, výrobné riziko, obchodné riziko, finančné riziko, ekonomické riziko. Charakteristika jednotlivých druhov rizika. Multidimenzionálnosť rizika.