Aký ste manažér? - Papula, J.
Altuálne otázky podnikania. Požiadavky na vedenie ľudí. Zásady efektívneho štýlu práce manažéra. Spôsoby vedenia: byrokratický spôsob vedenia, nebyrokratický spôsob vedenia, autoritatívny štýl vedenia, participatívny štýl vedenia, demokratický štýl vedenia a liberálny štýl vedenia.