Audit - auditácia Poradenská služba pro vedoucí prodeje
Metóda výberu dodávateľov/subdodávateľov. Certifikácia dodávateľských podnikov, objektívne ohodnotenie, klasifikácia, ktorú vykonávajú nezávislé inštitúcie.