Duševní kapitál - Jirásek, J.
Obsahový posun pojmu práca súvisiaci s novou, tzv. vedomostnou ekonomikou, nové nároky na manažment. Význam vysokej kvalifikácie pri príprave a vlastnej výrobe, kvalifikovaní robotnící a inžinieri. Duševný pracovník v podniku, duševná práca a nároky na manažment. - Pozri aj príspevok na s.4-6 tohto čísla.