Krizový management
Motivovať pracovníka znamená vytvoriť mu voľný priestor pre tvorivú prácu, vlastnú iniciatívu a osobný rozvoj. Základné pravidlá motivácie. Funkcia podnikovej identity (corporate identity). Komunikácia chápaná nie ako udeľovanie príkazov, ale ako nástroj motivácie pracovníkov. Využitie motivácie a komunikácie v krízovej situácii. (Blick durch die Wirtschaft 27.4.1993.).