Organizácia a riadenie v marketingu Majstrovský list - Nemec, P.
Zodpovedanie si na otázky ako prispieť k znižovaniu nákladovosti a zvyšovaniu efektívnosti podniku. Zapájanie všetkých podnikových útvarov. Zjednodušenie organizačnej štruktúry podniku. Vytváranie novej tímovo orientovanej kultúry podniku. Zhluková organizácia (cluster organisation). Členenie organizačného zabezpečenia marketingu. Presadzovanie zásady jednoduchých princípov riadenia, právomoc tímov. Vhodné alternatívy marketingovej organizácie.