Sociální klima jako odraz řídící a organizační kultury podniku - Stýblo, Jiří
Vzťah k práci: technická úroveň, pracovné prostredie, pracovná doba, bezpečnosť zdravia pri práci, organizácia práce, mzdy a kvalifikácia pracovníkov, postup, zodpovednosť a právomoc. Vzťahy k pracovnému kolektívu. Vzťahy k vlastnému podniku.