Strategická adaptabilita podniku a jej faktory - Vološin, Martin
Význam schopnosti podniku rýchle sa adaptovať na zmeny podmienok. Strategická adaptabilita ako dlhodobá schopnosť podniku prežívať a efektívne sa rozvíjať v trhovom prostredí. Strategická adaptabilita v kontexte ekonomického vývoja. Hmotné a nehmotné faktory adaptability podniku. Možnosti zvýšenia flexibility systému plánovania. Filozofia strategického manažmentu, diferencovaná štruktúra systému riadenia a organizácie podniku. Strategický manažment v reálnom čase. Podstata krízového strategického manažmentu.