Technika scénářů - Novotný, Z.
Scenáre ako účinný plánovací nástroj používaný v západných firmách pre zníženie rizika vývoja podniku v budúcnosti. Čo je technika scenárov, oblasti použitia. Osem krokov vypracovania scenára. Úloha manažmentu pri jeho uplatnení v podniku. Príklady úspešnej aplikácie tejto techniky.