Čím delegovanie nie je - Bosáková, Mária
Delegovanie (poverenie) sa pokladá za jeden z najúčinnejších nástrojov riadenia. Pozitívny prístup k ľuďom ako základ efektívneho delegovania. Vzťah delegovania a zodpovednosti, právomoci, kontroly a rozhodovania.