Únik mozgov Aký je manažment v poľnohospodárskej prvovýrobe? - Buchta, Stanislav
Ekonomické výsledky priamo závislé od tvorivých podnikateľských schopností podnikovej manažérskej elity. Odchod vedúcich pracovníkov do súkromného podnikania. Oslabená prvovýroba v poľnohospodárstve v dôsledku "úniku mozgov". Nedostatočná stratégia poľnohospodárskych podnikov. Pretrvávanie klasickej štruktúry výroby. Prienik poľnohospodárskych komodít na lokálne a regionálne trhy.