Účetní závěrka a finanční analýza - Bureš, J.
Klasifikácia jednotlivých okruhov analýzy finančnej situácie podnikov. Tri základné oblasti textov (indikátorov): analýza rentability, analýza likvidity, analýza štruktúry. Analýza úverovej stability. Analýza výnosnosti akcií. Software FINANCIAL MANAGER a modulový software CAPITAL MANAGER.