Řízení podniku po Anglicku Splněné závazky firmy ICL - Adámková, Alena
Štruktúrne zmeny v riadení počítačových firiem. Vznik nových teórií riadenia - antropometrický výrobný systém MOPS (Manufacturing, Organisation, People System), nazývaný tiež Bestman. Systém MOPS na príklade počítačovej firmy ICL v Ashtone (V. Británia).