Koncentrácia a ochrana hospodárskej súťaže - Zemanovičová, Daniela
Požiadavky na zmeny vyplývajúce z doterajšej právnej úpravy. Vymedzenie koncentrácie a podstata kontroly koncentrácie. Hranice oznamovacej povinnosti. Kritériá posudzovania koncentrácie. Procesná stránka posudzovania koncentrácie.