Letisko, ktoré nám môže byť vzorom Vzdušná preprava tulipánov je výnosným obchodom - Hupka, G.
Letisko v Amsterdame ako tretie najväčšie letisko na európskom kontinente. Organizácia a plnoautomatická prevádzka letiska. Kráľovská holandská letecká spoločnosť KLM Cargo. Služby a image spoločnosti KLM Cargo. Možnosti spolupráce pri vzdušnej preprave tovaru so Slovenskom.