Metodický pokyn na uzavieranie účtovných kníh a zostavenie účtovnej závierky podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva za rok 1993 Ministerstvo financií SR. 8.11.1993. Číslo: 65/287/1993
Text Metodického pokynu vydaného Odborom metodiky účtovníctva MF SR.