Kalkulovať a plánovať zisk: oddnes už s Profitom Metóda kalkulácie úplných nákladov už nestačí - Nová, A.
Kalkulácia cien, kalkulácia zisku. Kalkulácia úplných nákladov. Metóda kalkulácií s príspevkom na úhradu fixných nákladov a tvorby zisku. Použitie Cost-Volume-Profit analýzy (CVP).