Účtovnícky CVP model Keď sú variabilné náklady a predajná cena konštantné
Diagramy pre účtovnícky model CVP. Popis účtovníckeho CVP diagramu, účtovníckeho diagramu fixných nákladov, diagram zmien vo fixných nákladoch. Diagram závislosti ceny a produkcie.