Analýza finančnej situácie podniku - Zalai, Karol
Analýza finančnej situácie je v trhových podmienkach východiskom analýzy ekonomických výsledkov podniku. Pramene údajov pre finančnú analýzu. Postup finančnej analýzy. 5 krokov finančnej analýzy. Súvislosť finančnej analýzy s analýzami ďalších relevantných oblastí, ktoré determinujú finančnú situáciu.