Analýza tržieb podniku - Zalai, Karol
Rozličné prístupy uplatňované pri analýze tržieb. Tradičný postup analýzy tržieb. 4 činitele determinujúce výšku tržieb. Trhovo orientovaný postup analýzy tržieb. Činitele determinujúce tržby podniku: činitele vnútorné (ovplyvniteľné), činitele vonkajšie (neovplyvniteľné).