Trhovo orientovaná analýza tvorby zisku z realizácie - Zalai, Karol
Tvorba zisku z realizácie. Zmena objemu výroby a náklady: variabilné (premenlivé) a fixné (stále) náklady. Činitele determinujúce tvorbu zisku z realizácie. Graf znázorňujúci tvorbu zisku. Matematické vyjadrenie tvorby zisku.