Aktuální příklad: Provozní údaje Majstrovský list. Technika práce, prevádzková prax, riadenie ľudí
Údaje z prevádzkovej praxe potrebné pri plánovaní výroby a nákladových faktorov. Centrálna evidencia prevádzkových údajov (BDE). Údaje spracovávané v evidencii.