Start k totálnímu řízení jakosti - Mašín, Ivan
Zhrnutie možností a rád pre rozhodovanie a voľbu metódy komplexného riadenia akosti - TQM. Zahájenie tohto procesu, ktorý by v českých podnikoch mohol viesť k udeleniu certifikátu pre systém riadenia akosti. Použitie nástrojov a techník TQM. Aplikácia teórie niektorého klasika TQM. Spolupráca s poradcom. Systém na mieru.