Stratégia výroby - Dupaľ, Andrej
Princípy tvorby vnútropodnikového manažmentu výroby. Charakteristické vlastnosti vnútropodnikového manažmentu: nenáročnosť a jednoduchosť riadenia, permanentný vývoj, rešpektovanie vnútorných výchovných zásad, dôsledná kontrola kvality, podiel na zisku či strate, jasná zodpovednosť, ľudsky orientované prostredie, využívanie výpočtovej techniky a podobne.