Váš sklad a úroky Majstrovský list. Technika práce, prevádzková prax, riadenie ľudí.
Súvislosť skladového hospodárenia, stavu skladových zásob s úverovým účtom v banke. Číselné údaje potrebné pre vedenie účtovníctva. Zdôrazňovanie prevencie pred následnou kontrolou kvality výrobkov v nemeckých podnikoch. Kontrola výkonov pracovníkov. Postup pri vykonávaní kontroly.