Poradenská služba pro vedoucí prodeje Poradenský list pro vedení externího prodeje
Vzbudzovanie dôvery u zákazníkov, získavanie zákazníkov, uľahčovanie rozhodovania zákazníka. Dohodnutie schôdzky so zákazníkom, atmosféra obchodného rokovania, uzatvorenie obchodu. Vedenie dialógu so zákazníkom.