Najťažšie stále pred nami Ochrana spotrebiteľa podľa medzinárodných noriem aj v SR - Szabóová, Eva
Rozhovor s riaditeľkou odboru vnútorného obchodu a ochrany spotrebiteľa MH SR. Prispôsobenie systému ochrany spotrebiteľa krajinám ES. Návrh zákona o pôsobnosti orgánov SR vo veciach ochrany spotrebiteľa. Úloha okresných úradov, obvodných úradov miest a obcí na úseku ochrany spotrebiteľa. Postavenie Slovenskej obchodnej inšpekcie (SOI) pri kontrole štátnych obchodov a služieb. Dokument vlády SR schválený v júni 1993 o tvorbe systému ochrany spotrebiteľa. Spolupráca so SRN pri budovaní spotrebiteľských centier na Slovensku.