Proč poutavá reklama Mistrovský list - Čejpa, C.
Dve zložky úspešnej reklamy - pútavosť a podnecovanie záujmu o kúpu tovaru. Pôsobenie reklamy na zákazníka. Vytváranie dobrých reklamných sloganov propagujúcich výrobky či služby. Využívanie poznatkov psychológie trhu. Predávanie formou kladenia otázok pri predaji. Otázky na zisťovanie potreby zákazníka. Technika kladenia otázok.