Stanovení cílů reklamy a cílových skupin Poradenské listy pro výrobkové manažery a vedoucí marketingu
Postup pri stanovovaní cieľov reklamy a určovaní cieľových skupín. Testovanie stratégie a pozičnej orientácie.