Vedení podniku. Plánujte váš rozpočet na reklamu do detailů! Poradenské listy pro výrobkové manažery a vedoucí marketingu
Súvislosť medzi cenami a reklamou na jednej strane a ziskom na strane druhej. Dosiahnutie vyšších ziskov stanovením správneho vzťahu medzi cenou a rozpočtom na reklamu. Optimálne plánovanie a rozdelenie rozpočtov na reklamu do detailov. Schéma bežného členenia nákladov na reklamu.