Využití tabulkového procesoru MICROSOFT EXCEL při statistickém zpracování dat - Hofbauer, J.
Stručný prehľad možností tabuľkového procesora Excel. Postup pri práci so systémom. Výpočet základných štatistických charakteristík. Grafické znázornenie údajov.