Etika v ekonomické činnosti - Liška, E.
Sledovanie etickej situácie v hospodárskej oblasti v ČR. Poňatie ekonomickej slobody a predpoklady a jej existencie a možnosti prežitia - zameranie otázok v dotazníku ankety. Názory respondentov na tieto otázky.