Střet zájmů Nic nového pod sluncem - Šroněk, I.
Posudzovanie problematiky z viacerých pohľadov. Potreba odlíšenia od jednoznačne trestnej činnosti (úplatky, podplácanie, krádeže...). Záujmy verejné kontra záujmy súkromné. Profesie, kde by mohlo najčastejšie dôjsť k rozporu záujmov. Banky, firmy, jednotlivci. Právo alebo etika?