Rozpaky nad trhovým hospodárstvom Optimizmus v Česku, pesimizmus v Maďarsku a na Slovensku - Krajňáková, Emília
Prieskum verejnej mienky ku koncu roku 1993 v troch krajinách Visegrádskej štvorky, Česku, Maďarsku a na Slovensku. Analýza výsledkov výskumu. Názory obyvateľstva vybraných krajín na hospodársku situáciu a na trhové hospodárstvo.