Pohled moderní ekonomické analýzy na morálnost trhu - Zamagni, S.
Sociálne normy a vzťahy moderného trhu. Efektívnosť a sloboda ako tradičné argumenty v prospech trhu. Trhy ako politické a kultúrne inštitúcie. Dve neviditeľné ruky v riadení politiky a ekonomiky a ochrana proti paradoxu slobody. Úloha občianskej spoločnosti v priebehu transformácie.