Ekonomické hodnocení velkých projektů - Mlčoch, J.
Príprava investičných projektov. Pojem ekonomická životaschopnosť projektu. Ekonomické hodnotenie veľkých projektov. Vyjadrenie výrobno-ekonomickej efektívnosti. Hodnotenie výrobno-ekonomickej efektívnosti.