Míra investic a makroekonomická regulace - Kalous, Miroslav
Otázka optimálnej miery investícií. Regulácia investičnej aktivity. Tri základné témy súvisiace s používaním kategórie miery investícií v makroekonomickej teórii a praxi. Poňatie regulácie investícií, optimálnej miery investícií a štruktúrne aspekty investovania. Problém voľby a účinnosti regulačných nástrojov.