Oversight of long-term investment by short-lived regulators - Lewis, T.R
Význam využitia regulátorov v ekonomických aktivitách. Analýza problematiky financovania investičných projektov z hľadiska dlhodobej návratnosti. Investor a jeho garancie. Výber kontrolných regulátorov, zabezpečujúcich rýchlu návratnosť nákladov pri maximalizácii čistého zisku.