Testing between competing models of real business cycles - Osano, H.
Testovanie modelu reálneho hospodárskeho cyklu s efektívnymi dlhodobými pracovnými zmluvami oproti štandardnému modelu reálneho hospodárskeho cyklu použitím údajov z japonskej ekonomiky. Cyklické pohyby agregovanej zamestnanosti a reálnych miezd.