Modernizing innovations Analysing their use and prospects in Brazil - Rush, H.
Využívanie a rozširovanie nových technológií a nových organizačných techník v kontexte novoindustrializovanej krajiny - príklad Brazílie. Výskum súčasnej úrovne využívania inovácií - dôsledky pre zamestnanosť, vzdelávanie a konkurencieschopnosť. Rozvojové scenáre pre brazílsku ekonomiku.