Rok 2000 v dohlednu - Bálek, Alexej
Kvalitatívna a kvantitatívna analýza faktorov a bariér vo vývoji hospodárstva ČR. Predpoklady budúceho vývoja českého hospodárstva s niektorými problémami a bariérami. Odhad hospodárskeho vývoja v západnej Európe, predpokladané tempá rastu. Vnútorný vývoj. Faktory rastu v ČR. Predpokladaný vývoj v oblasti kurzovej politiky, sociálnej politiky, vývoja životnej úrovne.