National product functions in comparative steady-state analysis - Manning, R.
Analýza komparatívnych dynamických vlastností multi-sektorového modelu ekonomického rastu a medzinárodného obchodu na príklade malej, medzinárodne obchodujúcej ekonomiky. Ekonomika čelí svetovým cenám a má rovnovážny vyrovnaný rast. Porovnanie krátkodobých a dlhodobých vplyvov na output, zmien svetových cien, disponibilných primárnych zdrojov a časových preferencií. Definícia funkcie hrubého národného produktu.