Analýza a prognóza Hrubý domácí produkt - Šujan, I.
Na jednej strane úspechy v makroekonomickej stabilizácii v ČR, na druhej strane zatiaľ nedošlo k obnoveniu rastu HDP. Vnútorný vývoj HDP v r. 1993 a zahraničný dopyt. Vývoj HDP v jednotlivých štvrťrokoch r. 1993 a jeho sezónne výkyvy. Vplyvy hlavných vonkajších a vnútorných faktorov na vývoj HDP v r. 1993 a prognóza na r. 1994.