Příjmy a životní úroveň - Moulis, J.
Vyhodnotenie a vysvetlenie zistených tendencií životnej úrovne ČR. Pohľad na príjmovú a výdajovú stránku životnej úrovne. Súkromná spotreba na obyvateľa. Vývoj mesačných príjmov spoločných domácností. Index životných nákladov.