Povedeme Smithovu neviditelnou ruku trhu? - Daňhel, Jaroslav
Kritika monetaristickej teórie v transformačnom procese ČR. Nejednotný názor na monetaristické terapie šokom v postsocialistických krajinách. Zložitosť posudzovania miery dokonalosti konkurencie a problémovosť snahy zo strany kompetentných orgánov riešiť ju intervenčnými zásahmi.