Telework remains made to measure <The> large-scale introduction of telework in the Netherlands - Weijers, T.
Až 25 percentný podiel práce doma prostredníctvom počítača v Holandsku. Hodnotenie a porovnanie nákladov a prínosov z tejto formy organizácie práce. Prekážky rýchlejšieho zavádzania práce doma prostredníctvom PC v niektorých podnikoch, ich neznalosť a nepripravenosť. Analýza druhov práce, ktoré je možné vykonávať týmto spôsobom.